Pariuri speciale în fiecare zi!

Câștigă mai mult cu oferta specială doar la Superbet!


Ai multe avantaje atunci când pariezi la Superbet.

Printre acestea se numără și posibilitatea de a plasa pariuri unice, pe care doar aici le găsești! În fiecare zi te așteaptă o selecție de partide la care găsești cote crescute și evenimente pentru care am creat pariuri speciale!

Sărbătorim cele mai importante meciuri și competiții din toate sporturile cu pariuri speciale și inedite, care măresc de câteva ori numărul de pariuri disponibile pentru un meci.

Găsești meciuri alese în fiecare zi pentru care oferim cote mărite și posibilitatea de a-ți crește foarte mult câștigurile, cu promoțiile noastre permanente: Super Cota, Super Extra.

Bucură-te de ofertele speciale, fă-ți cont și joacă pe site sau vino în agenții!

Primești mereu ceva în plus la Superbet, iar promoțiile noastre sunt disponibile în fiecare zi, ca să câștigi mai mult!

DEPUNERE


Pariuri Speciale

Cele mai importante evenimente și competiții îți aduc la Superbet pariuri gândite pentru cei mai exigenți clienți, care caută pariul perfect pentru fiecare meci. Pariază pe marcatori la fotbal, duble greșeli la tenis, pase decisive la hochei sau pe câștigători de turnee și campionate, ca să nu ratezi nicio ocazie de a-ți folosi cunoștințele! Oferta de pariuri speciale este actualizată în fiecare zi și meciurile la care este disponibilă sunt marcate cu butonul speciale

Super Cota

Supercota este o selecție de pariuri din oferta zilnică pe care Superbet le propune atât în formulă standard, dar și la cote mult mai bune, pentru pariurile pe rezultat final. Aici găsești în fiecare zi dueluri din orice sport aflat în ofertă și ai posibilitatea de a le combina cu oricare alte evenimente. E posibil chiar și să combini între ele pariurile pe rezultate finale sau șansă dublă din Supercota!

Super Extra

Tot despre o selecție de pariuri la cote mărite este vorba și în oferta permanentă Super Extra. Aici găsești mai multe pariuri pe rezultat final la cote mai mari decât în oferta obișnuită. Pe biletele care conțin pariuri din această selecție trebuie să pariezi cel puțin șase evenimente, adică un meci din oferta Superextra și cel puțin alte cinci meciuri, fiecare cu o cotă minimă 1.10.

Dacă pe un bilet se află un meci Super Extra + minim alte 5 meciuri, fiecare cu o cotă minimă de 1.10, următoarele meciuri pe care le adaugi pot avea și cotă mai mică de 1.10!


Oferta se supune Termenilor şi Condiţiilor generale Superbet.