Între orele 13:00-13:10h , vom efectua lucrări de mentenanță care vor afecta accesul în toate secțiunile de pe platforma noastră. Vă multumim pentru înțelegere și vă așteptăm după finalizarea lucrărilor tehnice.

Plăți prin transfer bancar

Alimentarea contului tău de pariuri se face ca oricare plată bancară, din contul tău de online banking sau la ghișeul băncii tale. Suma pe care vrei să o depui va fi virată în contul Superbet Online deschis la Raiffeisen Bank, iar pentru a putea completa tranzacția trebuie să îți cunoști contul de utilizator Superbet. Contul tău va fi alimentat imediat ce vom primi confirmarea plății.

Retragerile se fac foarte simplu. Nu trebuie decât să alegi ce sumă vei dori să retragi și metoda de retragere în contul bancar. Noi vom vira câștigurile tale în contul pe care l-ai folosit și pentru depunere.

Pentru o procesare mai rapidă a tranzacțiilor, îți recomandăm să apelezi la oricare din sucursalele Raiffeisen Bank. 

 

Transfer bancar
  • Depunere minimă20 RON
  • Retragere minimă20 RON
  • Comision depunere (CDA)0,4 RON
  • DisponibilitateImediată, după procesarea tranzacției
  • Depunere maximăNelimitat
  • Retragere maximăNelimitat
  • Comision retragere0* RON
  • Durata retragerii1 zi

Cum depun

Click pe Efectuează o depunere și alege metoda Transfer Bancar. Din fereastra care se va deschide, notează datele contului bancar Superbet Interactive de la Raiffeisen Bank - IBAN: RO08 RZBR 0000 0600 2159 1091, SWIFT: RZBRROBU. Poți alimenta contul transferând prin online banking sau la ghișeul băncii tale, folosind numele băncii, codul IBAN, din fereastra metodei de depunere de pe site. Nu uita să completezi numele de utilizator de pe site-ul Superbet la descrierea tranzacției. Contul tău va fi alimentat de îndată ce tranzacția a fost procesată. Conform OUG 114/2018, Superbet percepe un comision de administrare (CDA) în valoare de 2% din fiecare depunere, bani care sunt direcționați către Bugetul de Stat. De asemenea, este posibil ca unitatea bancară aleasă să perceapă comisioane, te rugăm să consulți oferta băncii.

Cum retrag

Din meniul contului tău selectează retragere. Selectează metoda retragerii prin transfer bancar și scrie suma pe care dorești să o retragi. Plata va fi făcută în următoarea zi lucrătoare după aprobarea ei, în contul bancar din care ai făcut și depunerea. Dacă nu ai folosit un cont bancar la depunere, nu vei putea efectua o retragere prin această metodă, te rugăm să folosești una dintre celelalte metode de plată disponibile.
*Se pot aplica comisioane dacă se efectuează mai mult de o solicitare de retragere în decursul unei singure zile.

 

Te rugăm să completezi cu atenție datele de pe formular și să nu uiți să notezi numele de utilizator de pe site-ul Superbet la descrierea tranzacției. Superbet nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori apărute la procesarea tranzacțiilor.