Între orele 13:00-13:10h , vom efectua lucrări de mentenanță care vor afecta accesul în toate secțiunile de pe platforma noastră. Vă multumim pentru înțelegere și vă așteptăm după finalizarea lucrărilor tehnice.

Ajutor

Vrem ca în timpul pe care îl petreci pe superbet.ro să câștigi, să te distrezi și să te bucuri de toată oferta de pariuri și jocuri. De aceea, oricând ai nevoie de ajutor, îți stăm la dispoziție și te vom ajuta imediat să rezolvi orice nelămurire.


Vrei un răspuns rapid?

Știm că trăiești și joci în viteză. Vrem să te ajutăm să driblezi toate eventualele situații neplăcute și să ai parte de Super-Experiențe pe site-ul nostru. Pariem că îți va fi de super-folos pagina în care găsești răspunsurile la cele mai frecvente întrebări pe care le primesc colegii din Echipa Suport Clienți.

Află mai repede răspunsurile la întrebările tale:

Întrebări frecvente


Poți să ne suni, să ne scrii pe email, sau să vorbim pe chat, iar operatorii noștri îți vor răspunde repede și îți vor explica ușor ceea ce vrei să afli, indiferent dacă vrei să ne întrebi despre contul tău, despre regulament sau despre aspecte tehnice.

Noul site Superbet cuprinde zeci de noutăți care au fost adăugate la cererea clienților noștri. Solicitările și sugestiile pe care ni le trimiți sunt tratate cu prioritate, atât de către operatorii noștri, cât și de echipa de management.


Cum poți să ne contactezi?

Live Chat

O metodă foarte rapidă prin care putem să îți răspundem este cea de chat cu unul dintre operatorii noștri.

Apasă pe iconița  chat din partea de sus dreapta a paginii Superbet (în partea de sus stânga a meniului dacă accesezi site-ul de pe mobil) și vei fi pus în legătură directă cu un specialist, care îți va prelua solicitarea, va analiza problema și îți va oferi un răspuns imediat. Această metodă combină avantajul comunicării în timp real cu acela al corespondenței în scris.


WhatsApp

Dacă îţi este mai comod, contactează-ne pe WhatsApp la numărul 0725 154 154!

Important: numărul de WhatsApp este exclusiv pentru chat. Operatorul Superbet îţi va răspunde pe loc, în scris. Te rugăm nu ne apela telefonic la acest număr.


Suport în scris

Dacă preferi să comunicăm în scris, poți să ne contactezi oricând la adresa suport[at]superbet.ro. Scrie-ne cu ce putem să te ajutăm și îți vom răspunde în cel mai scurt timp ca să rezolvăm situația ta și să te întorci la jocurile care îți plac.

Departamentul nostru de relații cu clienții îți va răspunde tuturor solicitărilor, indiferent despre ce este vorba. Trimite-ne un email și vei primi răspunsuri clare la întrebările tale.